SĂ SCAPI DE PISTRUI ŞI PIGMENTARE:
Doar ACEASTĂ SOLUȚIE va face fața netedă timp de 4 SĂPTĂMÂNI!

SĂ SCAPI DE PISTRUI ŞI PIGMENTARE:

Doar ACEASTĂ SOLUȚIE va face fața netedă timp de 4 SĂPTĂMÂNI!


Salutare, frumoaselor! Dacă sunteţi aici înseamnă că și voi, ca si fiecare a treia domnișoară pe planetă, e în căutarea răspunsului la întrebările de pretutindeni:

Cum îndepărtăm definitiv pistruii şi petele pigmentare?

Cum se poate de făcut pielea netedă şi frumoasă?? Cum se poate uita pentru totdeauna de fondul de ten!!?

 

Astăzi voi dedica acestei teme un articol întreg, deoarece produsul care vă va ajuta să scăpați de culoarea neuniformă a tenului, pete, puncte negre, pistrui, cicatrici postacnee şi altele A FOST GĂSIT!!

Nici un fel de rețete populare și sfaturi să aplicați substanțe acide pe față, lămîie, și altele, promit!

Doar date concrete, remediul care cu adevărat ALBEȘTE şi dăruiește bucurie ca la tenul cunei papuși de porțelan ;)

Bine, începem …

 

-AS-l2b3pqo.jpg

ys9Cszy3bo0.jpg

2IKQe0OTTZI.jpg

Mă vedeți, sunt o roşcată de la naştere şi în întregime acoperită cu pistrui, indiferent de perioada anului. De fapt mint, fiecare vară pentru mine era un cosmar deoarece din cauza la petelor pigmentare era imposibil de a ma vedea!

Cum mă chinuiam, nu se poate descrie cu cuvinte! Cumpăram creme de înălbire, aveam cheltuieli pentru proceduri cosmetologice… nu odată mi-am ars pielea cu suc de lămîie.

 

Totul pentru ce? Deoarece

a) aveam complexe, deoarece și baieții si bărbații înnebunesc după pielea frumoasă si netedă)))) şi nu numai pe față ci și pe spate, umeri, piept... dar la mine nici pe departe aceasta nu era!

b) toate aceste fonduri de ten, corectoare, unsori şi vopseli te fac să îți ieși din minți. Nu puteam iesi din casă, pînă nu puneam 3 straturi de fond de ten! şi cunosc multe asemenea cazuri clinice, credeți-ma..

c) eu pur si simplu m-am saturat să-mi retușez fotografiile, înainte de a le publica în rețea.

Medicul cosmetolog mi-a spus de la început că de hiperpigmentare mă poate ajuta doar laserul, dar este o metodă radicală și foarte scumpă, ulterior voi avea mai multe probleme decât pistrui!

În general fiecare domnișoară normală își face griji pentru imperfecţiunile pielii. Şi sunt fericită că toate aceste experienţe pentru mine SUNT ÎN TRECUT!

HkGeUgjt7_k.jpg

_YMibAAyAk0.jpg
 

 

Produsul care m-a ajutat să scăp de toate aceste pete oribile se numește Bright Skin.
Am aflat despre el pe un blog de frumusețe al unei Americance (apropo ea are peste 1,5 de milioane de abonaţi! Și fiecare sfat al ei pentru mine e o nouă descoperire)

Vă descriu pe scurt produsul propriu-zis: o cremă foarte plăcută și calitativă, de foare mult timp popular în străinătate. În România mereu aflăm totul ultimii. NU e produs pentru masele largi dar nu e nici premium (slava Domnului e disponibil pentru fiecare)...
o consistență plăcută și usoară, mirosul e super, foarte ușor.

 

2313e45ecc8b39994a27a5b5c96946e9.png

Și acum cel mai important - DA, ACEASTA ESTE UNICA CREMĂ DIN CÎTE AM ÎNCERCAT, CARE ÎNDEPĂRTEAZĂ REAL TOATE TIPURILE DE PETE PIGMENTARE!

 

Cu veșnicii mei pistrui, el m-a scăpat doar în două luni. De fapt, în primele trei săptămâni am ajuns la rezultatul maxim, apoi pur şi simplu aplicam pe petele mai pronunțate.

af35961b-366b-42e6-a35b-ee41eb02fb6d.png

Care este secretul?

La moment aceasta este UNICA cremă cu un complex de ingrediente ce permite substanțelor active să pătrundă la MAXIMUM în adâncul celulelor pielii, care acționează asupra pigmentului melanină, înălbindu-l și blocîndu-l.

 

Nu ştiu de ce această tehnologie nu este utilizată în alte creme cu același calități. Probabil, producătorii nu doresc ca pielea fetelor să fie frumoasă, atunci toată industria cosmetică se va prăbuși! ;)

Nici un disconfort în urma utilizării nu s-a simțit, doar senzații positive! Mi-o aplicam dimineața și pe noapte, încercam în aceste momente să nu apar la soare, pentru orice eventualitate.


În general compoziţia este foarte bună, cu mult mai bune decât cremele noastre din magazine. Conține: Colagen marin, Acid hialuronic, Unt de shea și multe altele. Componente benefice sunt atît de multe, încît îmi pare că doar un Bright Skin poate înlocui o duzină de borcănașe de diferite creme. Calitatea pielii a devenit cu mult mai bună, practic ireal: hidratată, netedă, strălucitoare. Mai în scurt, tot ceea ce am căutat ani de zile, dar nu am putut obţine din magazinele obisnuite!

De aceea fetelor, dacă v-au saturat pistruii sau alte pete - Bright Skin vă va ajuta real. Vă dau garanție. Singuri știți, niciodată nu recomand ceea, ce nu am încercat singură, sau ceea ce nu dă rezultate clare.

 

Deşi de cremă încă nu s-a uzit, mai bun decît el eu nu am găsit încă, chiar şi în rândul produselor atît de populare coreene. Apropo, demult am observat, ceea că cele mai produse – nu sunt nici pe departe acele, cărora le fac publicitate pretutindeni. De ele știu puțini, dar calitatea lor spune de la sine și nu este nevoie de publicitate foarte mare.

 

Acum despre aceea unde e de găsit Bright Skin?
De-acum a doua oară command prin intermediul acestui sait crema este furnizată direct FĂRĂ SUPRAPREȚ! Toate certificatele sunt la dispoziție, mereu verific aceste date!

 

Apropo, pe site-ul sint multe oferte de reducere, ce desigur este plăcut. Dar Bright Skin se cumpără MOMENTAN! Așa că - reușiți!
Tuturor frumusețe!

--->>> TRECEȚI PE SITE-UL Bright Skin <<<---


Beauty, makeup

23 comentarii
Rodica Stenile
Iată acesta e rezultat! Mulțumesc de sfat, tot o să mă folosesc de această cremă!
| Comentează
3
Victoria Star
Mulțumesc Bella pentru un nou articol. Te citesc cu plăcere, fiecare sfat e la temă. Anume ceea ce trebuie!
| Comentează
4
Livianu Nanu
Îmi urăsc pistruii! De asemenea complexez foarte mult. Dar nu mai știu cum să mă las de ei! Această cremă sigur mă va ajuta? Cine a mai încercat-o?
| Comentează
10
Bella Robu
Eu demult știu despre Bright Skin, mai mult de un an. Am avut ca scop- albirea unor părți ale pielii de pigmentare şi pistrui. Sunt deschisă la culoare de la natură, și prin excesul de lumină solară pielea îmi reacționa imediat, petele deveneau mai închise. Ne-am folosit de această cremă toată primăvara și toată vara. Pistruii aproape nu se vedeau. Ce mai nu se vedeau! Chiar și cu fondul de ten am încetat să mă folosesc, aplic doar ușor BB-cremă. Atașez fotografia ca să nu par a spune minciuni))
| Comentează
7
Andreea Rumen
Mdaaa, diferența se vede foarte bine! Pe poza Dumneavoastră «înainte» se vede că ați avut pete pronunțate. V-a mers, că ați scăpat de ele, acum ați devenit foarte frumoasă!
| Comentează
Bella Robu
Multumesc)) Mulțumesc cremei. Așa că fetelor, recomand
| Comentează
Prințessa Aniuta
Îmi luam o cremă scumpă pentru pistrui, în final nu au trecut, după mine aceasta e cheltuială de bani doar, și scăparea este doar laserul, părerea mea personală, dat după tratamentul cu laser zice lumea că sunt urmări serioase((( și doare foarte tare
| Comentează
2
Maria Adorable
Mie nu-mi merg deloc pistruii, fără ei eram cu mult mai frumoasă, ((( Vreau să-mi iau această cremă, dar nu am găsit-o în nici un magazin. Unde nu întreb, peste tot zic că nu au auzit de el! Unde îl cumpărați??
| Comentează
Veronica Volgh
Olga, în vînzare deschisă această cremă niciodată nu o veți găsi. Eu jumătate de oraș am alergat! Se poate face comnda doar pe site-ul companiei, care îl furnizează în Rusia.
| Comentează
3
Liudik
Dar mie îmi va ajuta această cremă?

| Comentează
Bella Stenile
Îi ajută pe toți și pe tine te va ajuta =)
| Comentează
Linda
Iepurași! Stau aici pentru prima oară și am citit cîteva articole de felul "cum să scapi, cum să albești pistruii?!" Iată ce vreau să vă spun referitor la aceasta. Aceasta e ceea ce vă deosebește de alții, trebuie să vă mindriți de aceasta. ACEASTA E FOARTE FRUMOS, eu vreau pistrui, dar mă limitez la creion.(( Vă sărut, Nu faceți prostii.
| Comentează
1
Bella Stenile
Pistruii poate și îi merg cuiva, - dar în limită. Mai mult ca atît vorba este nu doar de pistrui, dar în genere de petele pigmentare pe piele, dar pentru apariția acestora după cum deja se știe motive sunt foarte multe, și nu totdeauna aceasta e un semn de sănătate(
| Comentează
18
Visul copilăriei)
A fost un coș – a devenit pată pigmentară. De jumătate de an e întunecată! Cum acum să o scoatem? Bright Skin ne va ajuta?
| Comentează
Camila Morgun
În timpul sarcinii și după naștere, pielea mea s-a schimbat în partea rea, aproape jumătate de obraz - e într-o mare de pistrui. Pe piept și umeri pielea e pigmentată. Medicul dermatolog mi-a spus, că aceasta e “NORMAL” după sarcină. Nu vreau așa normalitate! Am dat comandă de Bright Skin prin intermediul saitului, aștept cu nerabdare coletul))
| Comentează
Nicoleta Tulbure
Am 48 ani, Toată viața am grijă de mine și de pelea mea, ea se găsește într-o stare perfectă, doar că cu vărsta au apărut multe pete. Am încercat multe recete populare și premuim, nu pot spune că am obținut rezultate. Dar Bright Skin m-a uimit! Fața nu o voi demonstra, dar iată pielea de pe piept s-a schimbat vizual. Sunt mulțumită de rezultate
| Comentează
9
Bella Stenile
Tuturor le doresc la 48 de ani să aibă așa piept, să vă spun! Dar pînă și după – pur și simplu cer și pămînt! Țineți-o tot așa! Crema a curîțit totul la perfecție
| Comentează
1
Catalina Erem
Oh, fetelor, cit de tare va inteleg! În timpul celei de-a doua sarcini, fata mea s-a "înălbit". Am început să semăn cu un leopard. Ma uitam în oglindă şi ma apucam de cap. Speram că toate petele vor dispărea după naștere, atunci când hormonii se vor liniști, dar nu a fost să fie. Deşi în acel moment foloseam în mod activ crema de înălbire a altor producători fără un rezultat concret. Pielea în sine s-a deschis la culoare, dar pe fonul ei se vedeau clar pigmenții. Despre Bright Skin am citit pe un forum din strainatate, unde fetele activ îl lăudau. Nu am ezitat, am rugat să mi-l trimită de peste hotare. Şi nu mi-a părut rău de bani, deoarece crema m-a ajutat perfect. Mă bucur foarte mult că acum a apărut și în România mai accesibil şi mai ieftin, pentru că eu îl folosesc în mod regulat şi pentru prevenire şi pentru îngrijire – pielea după el e magnifică!
13 Februar 2017 | Comentează
Ileana Mareš
De acord, îngrijirea este perfectă! Se depune cu strat foarte fin subțire, totodată alimentează și hidratează foarte bine! O voi comanda și nu odată din nou!

13 Februar 2017 | Comentează
Mona Stenile
Chiar produsele de protecţie solară cu SPF 30 si mai mult, nu mă ajută întotdeauna, mai ales la mare. Faţa se acoperă nu cu pistrui si nu cu 2-3 pete. Foloseam cu sârguinţă Bright Skin de 2 ori pe zi aproximativ o săptămână. Ce pot spune, rezultatul este vizibil (în poză aceasta de asemenea se vede). Acum voi aplica pe zone mai mari de piele. Recomand, cremă excelentă și foarte econom pentru folosinta.
15 Februar 2017 | Comentează
Alexandra
Am un alt necaz - cicatrici după acnee. Bright Skin-ul l-am cumpărat anume împotriva lor. Acesta este rezultatul meu timp de 3 săptămâni. Paralel am folosit remediu cosmetologic pentru acnee, pentru a elimina inflamaţia. Mi-era teamă că petele vor rămîne, dar Bright Skin lea înălbit perfect. Mai târziu, voi trimite fotografie cu rezultatul final)))
16 Februar 2017 | Comentează
Marina Kivu
niciodată nu am crezut că într-o zi voi folosi o cremă de albire, dar această primăvară dupa expunerea la soare au aparut pistrui pe nas! Am fost în stare de şoc. Am cautat în google mijloace de hiperpigmentare, şi am aflat despre Bright Skin. Niciodată nu am regretat că am comandat. Din acel moment sunt absolut liniștită pentru pielea mea
21 Februar 2017 | Comentează
3
Comandă Crema înălbitoare Bright Skin
Report